Betalen | verzenden | retourneren

 

Betalen
Op dit moment zijn betalingen alleen mogelijk via een handmatige overboeking. Dit betekent dat uw bestelling ook pas verzonden zal worden op het moment dat de betaling ontvangen is. Vermeld bij het overmaken altijd uw bestelnummer, samen met uw naam. Zo ontstaat er geen verwarring.


Verzenden
Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zodra uw betaling ontvangen is, zullen wij ons best doen om het product binnen 1-5 werkdagen naar u te verzenden. Wij kunnen helaas geen ‘vandaag besteld, morgen in huis’-belofte doen aangezien we het hebben over gepersonaliseerde producten. Producten die niet gepersonaliseerd hoeven te worden zullen doorgaans de dag na ontvangst van betaling verzonden worden. Voor actuele levertijden kunt u contact met ons opnemen. Het verzenden kost €2,50, ongeacht de grootte van de bestelling.


Verpakkingsmateriaal
Kaarten worden verzonden in luchtkussen enveloppen, posters in stevige brievenbusdoosjes. Doordat alles door de brievenbus past, hoeft u nooit meer thuis te wachten op uw bestelling!


Retourneren
Producten die u koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing (behalve op gemaakte fouten zoals spelfouten en andere gebreken). De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Tenzij u een niet gepersonaliseerd product koopt, dan hanteren wij de standaard 14 dagen. Mocht u om welke reden dan ook ontevreden met het door u gekochte product zijn kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

 

&

Op dit moment hebben wij vakantie. Bestellingen kunnen NIET geplaatst worden. Excuses voor het ongemak! Sluiten